Livhusarövning 2, Vårresa 2012

Livhusarövning 2 – Kamratföreningens vårresa till Uppsala/Stockholm 5- 6 maj
Kamratföreningens vårresa ställdes detta år till Uppsala med Försvarsmaktens Underrättelse- och säkerhetscentrum, UndSäkC, samt ett besök i Stockholm där ett besök vid Hovstallet lockade. Föreningens ständige chaufför Mats Svenningsson framförde bussen lika vant och säkert som tidigare och husaren Peter Sandberg mötte upp vid grindarna och såg till att vi fick information, mat och förläggning.

Söndagens mål var Kungliga Hovstallet i huvudstaden där förre arméchefen och nuvarande chefen för Hovstallet Mertil Melin tog emot. Han berättade entusiastiskt om verksamheten, bjöd på fika och tillsammans med en kavaljerskusk blev vi guidade runt på hovstallet. Efter att ha tackat hovstallmästaren för besöket ställde vi kosan mot Västergötland igen och alla var säkert hemma på söndagskvällen fyllda av upplevelser i kretsen av livhusarkamrater.

Läs en utförligare berättelse i kommande Livhusaren!