Ordföranden har ordet

K 3 Standar

Livhusarer – Kamratföreningsmedlemmar!

Styrelsen kommer att genomföra ett styrelsemöte nu i februari och jag kommer därefter att lägga ut ett mer fylligt ordförandebrev. 

I inbjudan till årets olika aktiviteter som ni får efter styrelsemötet får ni också årsmötesprotokollet från föreningens årsmötet den 2 december där ni kan läsa om vilka beslut vi tog och vad styrelsen föreslog inför det kommande året. 

Den första aktiviteten blir nu i maj månad, en tvådagarsresa till Södermanland med bland annat besök på stridsfordonsmuseet utanför Strängnäs och besök i själva Strängnäs som fyller år just i år! Södermanland, var som ni vet, det landskap som tillsammans med Uppland bildade Upplands ryttare i början av 1600-talet. Ni har ju kunnat läsa om allt detta i tidningen Livhusaren tidigare och 2022 års tidning som kom ut strax före jul hoppas jag att ni funnit intressant. Jag kan nämna att årets tidning kommer att se tillbaka på 1900-talet! Så mycket hände under detta århundrade  och regementets verksamhet under 1900-talet är mycket intressant!

Håll alltså utkik här på hemsidan framöver för ett uppdaterat ordförandebrev och i dina brevlådor (både fysisk och digital) efter post från Kamratföreningen framöver!

Jens Ramhöj

ordförande

Ordf på Sannahed